Samen erachter komen
wat jij nodig hebt om de volgende stap
in groei en ontwikkeling te maken.
Daar ligt mijn kracht.

Over mij, mijn profiel

Over mij. Mijn aanpak start door goed naar je te luisteren en door prikkelende vragen te stellen. Hierdoor komen we snel tot de kern en kunnen we de strategie voor jou samenstellen. We bepalen wat de doelen zijn die je wilt bereiken en de tijd en energie die je in dit traject wilt steken. Afhankelijk van de te behalen doelen en de beginsituatie bepaal ik het aantal sessies dat nodig is. We spreken de frequentie van de sessies af. Dan gaan we de coaching in en zoeken we naar antwoorden, vragen, drempels, oplossingen. Thuis – zul je merken – ben je ook voortdurend met het zoekproces bezig. Het leerproces gaat continu door.

Wie is Tri-fact Coaching?

Dat is Eugenie Mion. In 2004 ben ik gestart met Tri-fact Coaching. Hier kan ik mijn passie kwijt om intensief en diepgaand met mensen samen te werken en hen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik help bij (carrière)keuzes, een volgende stap in de persoonlijke ontwikkeling, timemanagement, vinden van balans en het opheffen van ‘onzichtbare drempels’ die een volgende stap tegenhouden. Thema’s voor de coaching kunnen zijn: “ik wil meer flexibiliteit, minder star zijn”, “ik wil een betere work-life balance”, “ik wil meer mentale veerkracht, waardoor ik in mijn kracht sta”, ‘ik wil me beter kunnen profileren, zodat ik op mijn manier zichtbaar ben”, “ik wil ook goed kunnen communiceren met mensen die me van nature niet zo goed liggen”, “ik wil nu wel eens keuzes maken, die ik écht zelf wil”.

Toegepaste Psychologie

Toegepaste Psychologie; ik ben opgeleid als Toegepast Psycholoog en ik maak onder andere gebruik van NLP, Systemisch Werken en de filosofie van yoga (lichaam en geest moeten in balans zijn om het juiste evenwicht te vinden). Ook heb ik jarenlange ervaring in het trainen (en zelf toepassen) van commerciële en communicatieve vaardigheden. Dit blijkt een mooie combinatie van soft en hard skills te zijn.

Resultaatgericht

De coaching is resultaatgericht, altijd met lol en met alle aandacht voor wat er wél is. Daarnaast ben en blijf ik een ondernemersdochter en vind ik het heerlijk om concrete resultaten neer te kunnen zetten. Ik word gedreven door:  de verbinding met de mensen om me heen, een continue verbetering van de dingen waar ik mee bezig ben, zowel zakelijk als privé, balans, groei en ontwikkeling, mijn familie, gezin, mijn honden en actief buiten zijn in de natuur.